Kırkgözeler İlkokulu
KIRKGÖZELER MAH. KIRKGÖZELER KÜME EVLERİ KIRKGOZELER ILKOKULU BLOK NO 222 HORASAN / ERZURUM

VİZYON

Çevre şartlarını dikkate alarak elindeki kaynağı en iyi şekilde kullanarak,modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak. Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim ,bilim ve kültür merkezi olmak. Okul veli işbirliğinin sürekliliğini sağlayarak eğitimde kaliteyi yakalamak. Eğitim öğretim ortamını sıradanlıktan çıkartarak geleceğe sosyal yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek için öğretn ve eğlendiren eğitim ortamını sağlamaktır.

MİSYON

Çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı,öğrencilerini kişisel yeteneklerini geliştirmiş,sosyal ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen bilgili,ahlaklı,özgüven sahibi ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.

Tam Gün

Kalorifer (Katı Yakıt)

Yerleşim Yeri Bilgisi

2000 nüfuslu köyümüzün yolu düz ve her mevsim açıktır. Okul lojmanı bulunmamaktadır ve ihtiyaç yoktur. Köyümüzde cami,imam evi ,taziye evi,bakkal ve kıraathane bulunmaktadır.Halkı gayet iyidir.

Diğer Hususlar

Öğretmenlerimiz Horasan merkezinde ikamet etmektedir.Ulaşım şahsi arabalarla sağlanmaktadır.Şahsi araba yeterli olmadığı durumlarla ticari taksi tutulur.Sınıflarımızda akıllı tahta mevcut olup okulumuz kaloriferlidir.Hiçbir zaman yolumuz kapanmamaktadır.